Succesvolle zuurstofdagen en Inspiratieavond

Erwin De Bruyn, directeur van Stebo, vertelde tijdens de inspiratieavond over organisatiekeuzes in een veranderende omgeving, over marktwerking en medewerkersbetrokkenheid. Zorg dragen voor én uitdagen van medewerkers, zo blijkt.

Zijn verhaal was radicaal gegrond in de waarderende benadering. Bovendien hoorden we ook wel radicale en niet-evidente keuzes. Zoals het afwijzen van reguliere subsidies omdat die te knellend waren voor het ontwikkelen van innovatieve activiteiten.
Op zoek gaan naar maatschappelijke noden, hierop inspelen én met de ambitie om hierin de beste te zijn – dat blijft zeker bij!

De inspiratieavond is een onderdeel van de zuurstofdagen, een gratis vormingenreeks, die 2 keer per jaar plaatsvindt. Drie dagen lang kunnen medewerkers uit het Tabor-netwerk dan gratis proeven van workshops en opleidingen rond ontwikkeling en ontmoeting. Gevestigde waarden zoals ‘perfectionisme’ en ‘spanning loslaten met RE’ konden alweer op succes rekenen. Nieuw deze keer was de workshop ‘It’s UP2YOU’, over keuzes maken.