Eerste managementopleiding

op 30 mei en 1 juni trokken 26 directieleden van de Taborgroep op tweedaagse. Na de kick-off een paar weken eerder, was dit de échte start van de intensieve managementopleiding die de Taborgroep (voor de eerste keer) organiseerde voor Taborgroep-partnerorganisaties.

De Antwerp Management School stond in voor de inhoud en aanpak. Van een zachte aanloop was er geen sprake. Koen Marichal nam ons direct mee in de diepte, en vanuit een paradoxale kijk op goed leiderschap, namen we de 19 bouwstenen voor goed leiderschap onder de loep. Via een aantal rake vragen zette hij ons aan het denken en doen. Prof. Ans De Vos nam de stok over van haar collega, en nam ons op een begeesterende wijze mee in een verhaal over loopbaanontwikkeling. Peggy De Prins had de ondankbare taak om te starten met een avondsessie. Het thema ‘duurzaam HR’ zat echter direct snor. Op dag 2 gingen we daar verder op door.

“Een krachtige opleiding in veel betekenissen: reflectief en resultaatsgericht, stevige input en krachtige menselijke verbindingen. “ Alle ingrediënten dus voor een volgende tweedaagse in het najaar!