verpleegkundige (voltijds) FAM – VZW Sint-Lodewijk

 

Dit is een professionele e-mail en alle correspondentie verstuurd naar dit e-mailadres kan door de directie van vzw Sint-Lodewijk worden gelezen.
 
Deze elektronische boodschap, inclusief de bijlagen, kan vertrouwelijk zijn. Enkel de gerichte ontvanger mag er zich toegang tot verschaffen of de inhoud ervan gebruiken zolang de privacy en de vertrouwelijkheid ervan gewaarborgd blijft. Als u deze boodschap per vergissing toegestuurd kreeg, vragen wij u de afzender onmiddellijk te verwittigen en de e-mail te vernietigen. Tenzij anders vermeld is het ten strengste verboden deze boodschap, inclusief de bijlagen, te publiceren, reproduceren, kopiëren, distribueren of op enige andere wijze te verspreiden of te gebruiken.
 
Wij gebruiken virus-scanning software, maar zien af van elke aansprakelijkheid die deze e-mail of elk van zijn bijlagen of verdoken virussen kan aanrichten bij de ontvanger.

 

pdf icon verpleegkundige-FAM-voltijds.pdf

Werken bij Taborgroep

Werken bij de Taborgroep, dat is:

  • werken in een uniek netwerk vanĀ 65 organisaties in de social profit, met meer dan 6000 medewerkers
  • kansen voor jobrotatie over de organisaties heen
  • kunnen rekenen op gratis loopbaanbegeleiding

Spontane sollicitaties

Spontaan solliciteren bij de Taborgroep?

Stuur dan je cv en motivatiebrief naar Paul Ongenaert, directeur, Taborgroep, Molenaarsstraat 26, 9000 Gent of paul.ongenaert@tabor.be

Wil je solliciteren bij een partnerorganisatie?

Stuur dan je cv en motivatiebrief rechtstreeks naar de betreffende organisatie. Een overzicht van al de partnerorganisaties vind je bij partners.

Bekijk alvast de vacatures op deze site.